logo
Grafisch Ontwerp

Bent u op zoek naar een grafisch ontwerp?

 

Studio J&L is er voor u! Het is onze passie, onze hobby en tegelijkertijd ons werk. En daar zijn we erg trots op!

Ons doel is om met een goed grafisch ontwerp uw organisatie op een perfecte wijze te vertalen naar beeld. Wat wilt u met het ontwerp uitstralen? Waar staat uw bedrijf voor en hoe kan dit het beste worden geuit in beeld? Het visuele stukje van uw huisstijl is net zo belangrijk als de tekstuele inhoud ervan. Vormgeving is het eerste wat opvalt bij bezoekers. Daar spelen wij graag op in door onderscheidend te zijn en steeds weer een uniek ontwerp of huisstijl te ontwerpen, passend bij u en uw bedrijfsdoelstellingen.

 

Typografie, kleur en andere onderdelen van het ontwerp.

 

Bij het ontwerpen van grafische producten als logo’s, brochures en andere producten komt veel kijken. Veel dingen waar u zelf misschien weinig kennis over heeft, bijvoorbeeld het juiste kleurgebruik en een juist gebruik van typografie, zoals lettersoorten en –groottes, regelafstand, etc. Deze elementen kunt u zorgeloos aan ons overlaten! Wij spelen in op nieuwe ontwikkelingen, op trends, maar natuurlijk vooral op de schoonheid en originaliteit die het ontwerp moet uitstralen.

 

Het contact met u als klant is voor ons net zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat dat we leveren. Onze ontwerpen komen altijd in nauw overleg met u tot stand. U mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om mogelijkheden voor een ontwerp voor uw organisatie te bespreken. Wij helpen u graag verder!